Una imatge continua valent més que mil paraules


Els vídeos a YouTube han substituït els agents comercials
El vídeo a YouTube aporta clients i facturació. Sempre i quan comuniqui adequadament. Així es despren de l'estudi que ha fet recentment Forbes. La prestigiosa revista nord-americana ha fet una enquesta a empresaris de tot el món. Les dades parlen per sí soles.


Els executius prenen decisions amb l'ajuda de YouTube. La majoria de directius que prenen decisions de negoci importants busquen vídeos per trobar proveïdors i per veure quines són les necessitats del seus clients. La majoria fan servir YouTube com a primera opció. El 75% dels executius enquestats per Forbes també asseguren que miren vídeos relacionats amb el seu sector, almenys, un cop per setmana.

Oferta de vídeo Marketing


El vídeo online agrada. Els textos dels webs no. La majoria dels executius enquestats per Forbes prefereixen mirar vídeo a Internet que llegir textos a llocs web. La immensa majoria d'ells (el 90%) asseguren que ara miren molt més vídeo online que ara fa un any."Si no surts a TV, no existeixes. Si no tens presència a YouTube, plega".  Moltes empreses fan servir YouTube com el seu propi canal de TV. Sempre s’ha dit que “si no ets a TV, no existeixes”. Ja ningú dubte que Internet és la TV per excel·lència d'avui dia. Sobretot després de la patacada de la TDT, amb infinitat de canals de dubtós interès per l'audiència. Això vol dir que si comuniques de forma efectiva a YouTube els teus missatges poden donar la volta al món ràpidament. En canvi, si desaprofites la oportunitat, et quedaràs molt enrere respecte la teva competència i, a la llarga, no podràs seguir el ritme del mercat.          

YouTube és el 2n buscador més utilitzat d’Internet. Només el supera Google. La coneguda xarxa social de vídeo és, a més, el tercer web amb més visites del món.
                        Subscriu-te a “El Llautó”
Enter your email address:


2 comments:

 1. Tenint en compte que Youtube és de Google, podriem dir que és el primer buscador de vídeo, i google el primer buscador clàssic. No?

  ReplyDelete
 2. CSK, Ben vist! :-D
  En aquest cas, em referia a google i YouTube com a cercadors independents; al marge que els dos pertanyin a la mateixa societat.
  És com el cas de Tele5 i Cuatro. Totes dues cadenes de TV fan una programació per separat i computen la seva audiència per separat, malgrat que ara pertanyin a la mateixa companyia (s'han fusionat recentment).
  :-)

  ReplyDelete